X

Camlarda Yağmur Birikmesi ve Buğulanmaya Son

Profesyonel oto temizlik ve bakım ürünleri ailesi Expert by Fakir, camlarda yağmur birikmesi ve buğulanma derdine son veriyor.

Sonbahar mevsimi yılın en yağışlı dönemidir. Özellikle bu mevsimde güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi araç sahipleri için büyük önem taşıyor. Yağmur damlalarının araç camı üzerinde birikmesi ve camlarda buğulanma bu dönemlerde sıkça meydana gelip görüş açısını engelleyebiliyor.

İnovatif oto temizlik ve bakım ürünleri markası Expert by Fakir’in buğu önleyici ve yağmur kaydırıcısı yağışlı havalarda güvenli çözümler sunuyor.

Damlaların Yüzeye Tutunmasını Önlüyor

Yağmur damlacıkları araç camı üzerinde kolayca tutunabilir. Expert by Fakir yağmur kaydırıcı, cam yüzeyinde oluşan damlaların rüzgarla kaymasını ve kirlerin yüzeye tutunmasını önleyerek sürüş güvenliğini artırıyor. Ürün uygulandığı zeminin üzerini tamamen kaplayarak görünmez bir katman oluşturuyor ve cam yüzeyi dokusunda, görünüşünde, renginde hiçbir değişiklik oluşturmuyor.

Çamur ve tozların camlara yapışmasını geciktirip, camların temizlenmesini de kolaylaştırıyor. Expert by Fakir yağmur kaydırıcı, otomobil cam ve aynalarında, mağaza camlarında, duşakabin vb. suya maruz kalan cam yüzeylerde güvenle kullanılabiliyor.

Buğulanmayı Uzun Süreli Engelliyor

Soğuk ve yağmurlu havalarda araç camlarında, aynalarda buğulanma sık görülür. Bu da sürücü için görüş açısında sorunlar oluşturabilir. Fakir Expert buğu önleyici, buğulanmayı uzun süreli önlerken uygulandığı yüzeyde leke ve kalıntı bırakmıyor.

Ürün, araç ve mağaza camları, banyo aynaları gibi camsı yüzeylerde güvenle kullanılabiliyor. Ayrıca camlar ve aynalar üzerinde yer alan kauçuk kısımlara asla zarar vermiyor.

Expert by Fakir ailesinde; araç içi temizleyici, torpido temizleyici, lastik temizleyici ve parlatıcı, jant temizleyici, cilalı oto şampuanı, buz çözücü, radyatör antifrizi gibi bir aracın tüm ihtiyaçlarına yönelik temizlik ve bakım ürünleri bulunuyor.

basın bülteni