X

Kurumuş kan lekesi koltuktan nasıl çıkar?

Genelde her kadın hayatında en az bir kere regl olduğunda pedin kenarından sızan kan koltuğa geçmiştir. Kurumuş kan lekesi koltuktan nasıl çıkar?

Bu yazımız özellikle size hanımlar 🙂

Kan lekesinden daha zor bir leke varsa o da sanıyoruz ki kurumuş kan lekesidir. Regl olduğunuz koltuğa yattınız. Birkaç saat keyifle televizyon izlediniz ama bir kalktınız ki o ne? Her ne kadar aman gece asla kaymaz denilen pediniz kaymış ve akan kan koltuğa geçmiş. Üstelik de kan lekesi kurumuş. Peki şimdi bu Kurumuş kan lekesi koltuktan nasıl çıkar?

Kurumuş kan lekesi koltuktan nasıl çıkar?

Kan lekesini çıkarmak için soğuk su kullanın. Taze kanı en kolay soğuk su temizler. Ancak kan kurumuşsa başka yöntemler gereklidir.

Koltuktan kurumuş kan lekesini çıkarmak için tuz ve suyu karıştırıp bir macun yapın. Bu macunu koltuktaki kurumuş kan lekesinin üzerine koyun. Sünger ile de kan lekesini ovarak çıkarabilirsiniz.

Kurumuş kan lekesine en etkili yöntem

Diş macunu kurumuş kan lekesine karşı çok etkidir. Kurumuş kan lekesi koltuktan nasıl çıkar diyenler için en etkili yöntem belki de diş macunudur. Diş macununu lekenin üzerine sürün ve ardından soğuk su ile lekeyi silin.